Güçlü Markalar

Çok Yönlü Çözümler

Markalar

Tandem, 2006 yılından itibaren güçlü markaları bünyesine katarak makine ve iş bağlama ekipmanları sektörüne çok yönlü çözümler üretmektedir.

Tandem Takım Tezgahları San. ve Tic. Ltd. Şti., CNC Takım Tezgahlarında satış, proje ve teknik servis alanlarında deneyim sahibi ve uzmanlaşmış olan Tankut KOÇAK ve Ertan GÜNEY tarafından kurulmuştur. 2006 yılından itibaren güçlü markaları bünyesine alarak makine ve iş bağlama ekipmanları sektörüne çok yönlü çözümler sunmaya devam etmektedir.

Devamı Için..

Servis

Üretiminiz aksamasın diye alanında uzman hızlı servis ekibimiz ve orijinal yedek parça stoğumuzla her zaman yanınızdayız.
Tandem Takım Tezgahları olarak; devreye alma, periyodik bakım, teknik servis, yedek parça ve eğitim konularında hızlı ve çözüm odaklı hizmetler sunuyoruz. 
Servis ekibimiz makinalarınızın güvenli ve hızlı bir şekilde sizlere ulaşması için gerekli tüm hazırlıkları itinayla yapmakta ve en kısa sürede tamamlayarak devreye almaktadır.

Özel eğitimli teknik servis ekibimiz ile CNC takım tezgahlarınız ve ekipmanları için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya bölgeleri ve çevre illerinde yaşanan arızalara en kısa zamanda müdahale etmekteyiz. 

Proje

CNC Makinaları portföyümüzde çok milli CNC torna tezgahları, yedek parça ve aksesuarları, CNC dik işleme merkezleri, satıh taşlama tezgahları, profil taşlama tezgahları, silindir taşlama tezgahları, kalıp alıştırma presleri, hassas sert tornalama CNC makinası bulunmaktadır.

Kalite

Ürün kalitesini üretim sürecimizde birinci sıralara yerleştirerek, üstün prototipler ve parçalar sağlamak için her adımda kalite kontrolü entegre ediyoruz. Her projede kritik kalite kriterleri belirliyor ve bunları nihai ürünlerin performansını ölçmek için kıyaslama ölçütleri olarak kullanıyoruz.

Ürünler

CNC Takım Tezgahları

İncele

Ekipmanlar

İncele

Uygulama ve Otomasyon

İncele

Uzmanlık Deneyimiyle Sağlanan Parça Kalitesi

Tandem Takım Tezgahları, temsilciliğini yaptığı ve alanında dünya lideri olan yüksek kaliteli CNC tezgahları, CNC ürünleri ve uzman kadrosu ile CNC takım tezgahları makina sektörüne zamanında ve güvenilir mühendislik çözümleri üretmeyi amaç edinmiştir.

Hemen Teklif Alın!

İhtiyaçlarınıza yönelik çözümlerimiz için hemen teklif alın!

Blog

ROSA Satıh Taşlama Tezgahları

İtalyan Rosa Satıh Taşlama Tezgahları ve Profil Taşlama Tezgahları, yüksek hassasiyetinin yanında esnek ve kolay kullanımı ile taşlama sektörünün hizmetindedir. Taşlama...

Devamı İçin

MST Hassas Takım Tutucular

Takım tutucu üreticilerinden MST, iki parçalı modüler sistem ile döküm ve kalıplarınız için en uygun çözümü sunar. 3 mm -12 mm...

Devamı İçin

INDEX MS24-6

Değişen müşteri beklentileri ve buna bağlı gelişen teknoloji ile birlikte zaman çok daha fazla önemli ve değerli bir olgu halini aldı....

Devamı İçin

NAKANISHI Hız Kafası Tek Yetkili Distribütörü - Tandem Takım Tezgahları

Tandem Takım Tezgahları, Nakanishi  firmasının Türkiye’deki endüstriyel ürünler alanında tek yetkili distribütörüdür. Temsilciliği yapılan Nakanishi marka elektrikli motor tutucularının (elektrikli hız...

Devamı İçin

Merak Ettikleriniz

  • INDEX MS Serisi Çok Milli CNC Tornalar

    Index, 100 yılı aşkın bir süredir torna tezgahı imalatı yapan geniş bir ürün yelpazesine sahip CNC torna tezgahı üreticisidir. Index ve Traub marka torna tezgahlarının üretimi Index Grup’un Almanya’daki tesislerinde yapılmaktadır. INDEX Grup, farklı proses teknolojilerinin tek bir makineye entegre edilebildiği çok işlevli üretim merkezleri üretmektedir. Tornalama, frezeleme, taşlama, diş açma ve diğer işlemler için özelleştirilebilir ve yüksek hassasiyetli makineler sunar. 

  • FANUC Robodrill CNC Dik İşleme Merkezleri

    Fanuc Robodrill CNC dik işleme-üretim merkezi ihtiyacınızı her zaman en iyi kalitede karşılar.Her türlü frezeleme ve delme operasyonlarında verimli ve optimum fayda sağlar. Maksimum hassasiyet, dinamiklik ve güvenirlik gerektiren dik işleme merkezi uygulamaları içindir. 1972’den bu yana üretilen üretilen her Fanuc Robodrill tezgahında, Fanuc CNC’nin 66 yıllık tecrübesini ve kalitesinde süregelen gelişimini bulacaksınız. Kontrol ünitesi, servo sürücü ve motor gibi tüm parçalar Japonya’daki Fanuc Fabrikası’nda “daha az montaj, daha az parça” felsefesine uygun şekilde geliştirilmiştir. Her şey en ideal şekilde birbiri ile uyumludur.

  • Kitagawa Hidrolik Aynalar

    Dünyada en çok satan cnc torna aynası çeşitleri ile güvenilir marka olan Japon KITAGAWA ürünleri yarım asırı aşan tecrübesiyle tüm dünyadaki müşterilerine güven telkin etmiştir.

    Standart hidrolik ayna pnömatik ayaklı ayna modellerinden, üniversal torna aynalarına, kepenkli aynalardan pens torna aynalara ve özel torna aynalara dünyanın önde gelen CNC torna tezgahı ve CNC dik işleme merkezi üreticilerinin ilk tercihi olan Kitagawa, hidrolik ayna (CNC ayna), manuel torna ayna, üniversal torna ayna, 4 eksen, 5 eksen olarak da bilinen NC döner tabla (divizör) , yumuşak torna ayak, sert torna ayak, hidrolik torna silindir, mengene ürünleri ile müşterilerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak güvenilir bir çözüm ortağı olmuştur.

  • Kitagawa CNC Divizörler

    Divizör yani NC döner tablalar (nc rotary table) 3 eksen CNC dik işleme merkezlerini, 4 eksen CNC ve 5 eksen CNC olarak kullanabilme imkanı sağlamaktadır. Divizör eksen ilavesi, kullanılan döner tabla modeline göre sadece 4. eksen ya da 4 ve 5. eksen cnc olarak çeşitlendirilmiştir.

    Divizör fiyatları istenilen ilave eksen sayısına, işlenecek parça boyutuna ve adedine, nihai parçada istenilen hassasiyete göre değişmektedir. Talaşlı imalatta gerek iş parçası sıkma ve tutma teknolojileri, gerekse döner tabla sistemleri konusunda dünyada en çok satan ve en güvenilir marka olan Japon divizör markası Kitagawa ürünleri yarım asırı aşan tecrübesiyle tüm dünyadaki müşterilerine güven telkin etmiştir.